077-3873175
info@boltaxaties.nl

Aankoopbegeleiding

Advies van waarde

Aankoopbegeleiding

Je hebt je perfecte nieuwe woning al gevonden en je wenst deskundig advies en begeleiding bij de aankoop ervan. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij gaan mee naar (vervolg)bezichtigingen, helpen de technische staat van de woning te beoordelen, voeren de onderhandelingen en begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht. Met andere woorden: wij nemen de regie van het volledige aankooptraject van jou over.

5 redenen om te kiezen voor aankoopbegeleiding via BOL Taxaties & Aankoopadvies:
1
Wij behoeden je voor een te dure aankoop.

Nog steeds worden er woningen tegen te hoge vraagprijzen aangeboden. Door je enthousiasme, angst voor kapers op de kust, of simpelweg het "verliefd" zijn op een woning, loop je dan ook het risico te veel voor een woning neer te tellen. Wij kennen als geen ander de lokale markt en beoordelen objectief de juiste waarde.

2
Wij beoordelen de technische staat van je beoogde woning.

De bouwwijze, de gebruikte materialen en de eigenschappen daarvan, de onderhoudsstaat en de op korte termijn te verwachten kosten, de wenselijkheid van nader bouwtechnisch onderzoek. Onmisbare kennis en info waarvan wij prima op de hoogte zijn.

3
Wij herkennen de mogelijke valkuilen in het aankooptraject.

Wanneer is de koop onherroepelijk? Welke clausules zijn nodig en welke termijnen verbindt men daar aan? Zijn er verplichtingen of beperkingen die door verkopende partij niet zijn meegedeeld? Wij zorgen ervoor dat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan.

4
Wij beoordelen of de woning een goede investering is.

Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan het belangrijk zijn dat een woning in de toekomst weer goed te verkopen is of dat een verbouwing snel terug te verdienen is. Wij informeren je over factoren (bijvoorbeeld omgevingsfactoren) waardoor een woning op termijn beter of juist minder goed verkoopbaar is.

5
Wij leveren jou geld op!

Vooraf natuurlijk makkelijk gezegd maar uit onze ervaring blijkt dat wij onze kosten doorgaans ruimschoots voor je terugverdienen! Wij zijn gedreven om voor jou het onderste uit de kan te halen en we willen het maximale resultaat behalen. Dat wil zeggen: de laagst haalbare aankoopprijs voor jou realiseren.

Meer informatie?
Wij zijn aangesloten bij